Szolgáltatásaink

DPC villanófényes kezelések

DPC villanófényes kezelések

Indikáció:
Az idő múlásával a bőrön megjelenő apróbb ráncok, a pigmentfoltok,  rozácea kezelésében, valamint bőrfiatalítás és felületmegújítás területén érhetünk el a DPC villanófényes kezelések segítségével óriási eredményt.

Működési elv:
DPC új technológiás kezelésnél a legfontosabb a precizitás és a szelektivitás. A villanófény hullámhosszának és pulzushosszának kombinációja az optimális cél elérése érdekében a célterületen fejti ki jótékony hatását, minimális erőt gyakorolva csak a környező területekre.

A foto-bőrfiatalítás esetében a megfelelő hullámhossz távolítja el a bőr felszíni rétegeit, és a kezeléssel stimulálja a kollagén képződését a dermiszben, így csökkentve a ráncokat és javítva a bőr rétegeinek struktúráját. 

Rozácea kezelésnél másik kezelőfejjel dolgozunk, ahol a hullámhossz koagulálja a megpattant erekben lévő vért, mely felszívódik, ezáltal az értágulat megszűnik. 

A kezelés menete:
A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Ez után mind a kezelő, mind a páciens is felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. A páciens a kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely a kezelés után szinte azonnal megszűnik. A teljes gyógyulási idő 1-3 hét. Ez idő alatt fényvédő használata kötelező!

A kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:
4-6-8 alkalommal kell megismételni a DPC villanófényes kezelést az ideális végeredmény elérése érdekében. A látogatás gyakorisága a kezelt problémától nagyban függ. 

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

DPC technológiás pigmentfolt kezelés

A probléma:
A melanin eredetű pigmentfoltok sokunk életét keserítik meg. Okai között szerepelhetnek a genetikailag hajlamosító tényezők, terhesség, fogamzásgátlók szedése, menopauza, kor, stb. Hiperpigmentáció esetén a melanocitákban képző színanyagot, a melanint tartalmazó melanoszómák nagy mennyiségben kerülnek át a bőr felső rétegébe, a keratinocitákba. A keratinociták korneocitákká alakulnak át.

A megoldás a DPC technológiás pigmentfolt kezelés:
Szelektív foto-termolízist eredményező villanófényes DPC technológiás pigmentfolt kezelés hatékonyan harcol a pigmentációs problémák ellen.

A DPC technológiájú pigmentfolt kezelés menete:
A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Majd a kezelő és a páciens is felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást, vagyis a DPC technológiás pigmentfolt kezelést . A páciens a DPC technológiás pigmentfolt kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely a DPC technológiás pigmentfolt kezelés után megszűnik. A DPC technológiás pigmentfolt kezelések eredményeképpen a bőr kitisztult, a pigmentfolt részben vagy teljesen eltűnik. 

A DPC technológiás pigmentfolt kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:
Egy DPC technológiás pigmentfolt kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Kb. havonta  szükséges a kezelés megismétlése, melyet néhány alkalommal a kezeléssorozat után a kívánt eredmény elérése érdekében el kell végezni, az eljárások számát a páciens problémájának súlyossága is jelentős mértékben befolyásolja.

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

Rosacea/rozácea és hajszálerek kezelése DPC technológiával

Probléma:
Az arcon lévő rosacea/rozácea több fokozatban jelentkezhet, az arc kisereinek betegségét takarja. Kiválthatja bőrirritáció, szél, tartós stressz vagy betegségek is. A rosacea/rozácea kialakulása során az érfal szerkezete fokozatosan megváltozik, az ér egyre nehezebben és egyre kevésbé képes összehúzódni. Ennek következtében a tágult erekben a keringés lelassul, pang, ez pedig rontja a szövetek anyagcseréjét - az érintett arcbőr egyre "érzékenyebb", sérülékenyebb lesz. A bőrproblémát 1-5-ig sorolhatjuk be súlyossága szerint. A legenyhébb tünetek esetén csak alkalmankénti kiterjedt pirosság tapasztalható a bőrön, míg a legsúlyosabb esetekben a pirosság állandó, és fájdalmas kelések is megjelenhetnek, mely az érintett személy életét gyakran nagymértékben megkeserítik.

A megoldás: rozácea kezelés és hajszálér kezelés DPC technológiával
Modern berendezésünkkel a meglévő megpattant hajszálereket eltávolítjuk, a károsodott kapillárisokat eltüntetjük. A rosacea/rozácea és a teleangiectasia esetében villanófényes, DPC új technológiás kezelésnél a legfontosabb a precizitás és szelektivitás. A villanófény hullámhosszának és a pulzushosszának kombinációja az optimális hatás érdekében a célterületen fejti ki jótékony erejét, minimális hatást gyakorolva csak a környező területekre. A célzott fény hatására az erekben lévő vér megalvad, a károsodott kapillárisok felszívódnak. Ha kíváncsi arra, hogyan kezeljük a rosacea/rozácea betegséget hatóanyagokkal, kattintson ide.

A rozácea kezelés és hajszálér kezelés menete:
A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Ez után mind a kezelő, mind a páciens felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. A páciens a kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely az eljárás végeztével szinte azonnal megszűnik. A kezelések eredményeképpen a bőr kitisztult, kevésbé lesz hajlamos a kipirosodásra, és csökken a fájdalmas, égető érzés.

A rozácea kezelés hajszálér kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:
Egy kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Körülbelül havonta egy kezelés szükséges, melyet néhány alkalommal ismételni kell a kívánt eredmény elérése érdekében. A kezelések számát a páciens problémájának súlyossága is nagymértékben megszabja.

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

DPC kezelés arc területén 2 menetben (fiatalítás, pigmentfolt, hajszálér) terapeuta által / DPC face (rejuvenation, pigmentation, telangiectasia) by therapeutist:
60 000 FT
166 €
DPC kezelés dekoltázs területén 1 menetben (fiatalítás, pigmentfolt, hajszálér) terapeuta által / DPC decolletage (rejuvenation, pigmentation, telangiectasia) by therapeutist:
34 000 FT
94 €
DPC kezelés dekoltázs területén orvos által / DPC treatment on decolletage by doctor:
37 400 FT
104 €
DPC kezelés kézfejek területén 2 menetben (fiatalítás, pigmentfolt) terapeuta által / DPC hands (rejuvenation, pigmenation) by therapeutist:
26 000 FT
72 €
DPC kezelés kézfejek területén orvos által / DPC treatment on hands by doctor:
28 000 FT
78 €
DPC kezelés kis terület dupla villantás terapeuta által / DPC Pulse double by therapeutist:
2 200 FT
6 €
DPC kezelés kis terület szimpla villantás terapeuta által / DPC Pulse single by therapeutist:
1 100 FT
3 €
DPC kezelés nyak területén 1 menetben (fiatalítás, pigmentfolt, hajszálér) terapeuta által / DPC neck (rejuvenation, pigmentation, telangieactasia) by therapeutist:
12 200 FT
34 €
DPC kezelés nyak területén orvos által / DPC treatment on neck by doctor:
13 420 FT
37 €
DPC kezelés orcák területén 2 menetben (fiatalítás, pigmentfolt, hajszálér) terapeuta által / DPC cheeks (rejuvenation, pigmentation, telangiectasia) by therapeutist:
26 200 FT
73 €
DPC kezelés orcák területén orvos által / DPC treatment on cheeks by doctor
28 820 FT
80 €
DPC kezelés teljes arc területén orvos által / DPC treatment on full face by doctor:
66 000 FT
183 €
DPC kezelés villantás orvos által / DPC pulse single by doctor:
1 210 FT
3 €
KApcsolódó videók

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés