Kapcsolat

Cím 1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. II/2.
Telefon +36203245798
+36203233298

Jelentkezz be kezelésre,
vagy üzenj nekünk

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 08:00-20:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Parkolás, megközelítés

A tömegközlekedési eszközök közül az M3 metró a közeli Nyugati téren áll meg, a 72-es trolibusznak a Báthory utcánál van megállója. Egyéb megközelítési lehetőségeket biztosítanak a 4-es és 6-os villamosok, vagy a 9-es busz.

A gépkocsival érkezők részére kiváló parkolási lehetőség a

• Weiner Parkolóház (VI. Budapest, Weiner Leó u. 16.)
GPS koordináták: 47.5075156,19.057438 Jókai utca felől megközelíthető (200 Ft/óra)
vagy Alkotmány utcán ( 440 Ft/óra)

Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.