Ajánlatok

Hush and Hush Hair Kit

Hush and Hush Hair Kit

Töltődjön fel a Hush & Hush prémium étrend-kiegészítőkkel! 

A külső szépségápolási rituáléink mellett figyelnünk kell szervezetünk egyensúlyára is. Nem mindegy, mit eszünk, mennyi folyadékot viszünk be naponta és milyen vitaminokat és étrend-kiegészítőket szedünk. Hosszú távon a testünk hálás lesz az extra figyelemért.

A Hush & Hush prémium étrend-kiegészítő termékek esetében minden egyes összetevő, minden apró részlet és minden mikrogramm speciális célt szolgál. Mintha megnyomná az öregedés folyamatában a visszafelé játszás gombját, a Hush & Hush hatékony keverékei a sejtek szintjén dolgoznak, hogy csökkentsék az öregedés meglévő jeleit és megakadályozzák a jövőbeli károsodásokat. Csomagban most kedvezőbb! 

A csomag tartalma:

2db DeepyRooted

AJÁNDÉK
MindYourMind

Érvényes: 2020. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig!

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben

Gyors bejelentkezés