Ajánlatok

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARCFORMÁZÁS

A Fine Thread Contouring, vékonyszálas kontúrozási eljárás – más néven finomszálas arcfiatalítás - az egyik legújabb lifting kezelés a laza bőrszövetek feszesítésére és az arc kontúrjainak visszaállítására.

HIALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS ÉS AJAKFELTÖLTÉS

Az évek múlásával a bőr fokozatosan veszíti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát, megjelennek az első apróbb, halványabb, majd a mélyebb ráncok. Ám szerencsére ma már számos orvos- esztétikai megoldás közül válogathatunk, ha ezt a problémát orvosolni szeretnénk, újra ragyogó, feszes és ráncmentes arcbőrt szeretnénk.

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARCKONTÚROZÁS (FTC) TAPASZTALT, OKTATÓ ORVOSAINKTÓL

2020-ban min. 20 szál, 20% kedvezmény

CO2 LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS

CO2 lézeres kúra csomagban történő vásárláskor az 1 kezelést teljes áron adjuk, a 2. és 3. alkalommal 30% kedvezményt biztosítunk. VIP vendégeinknek az első alkalom is kedvezménnyel vásárolható. 

KOMBINÁLT FTC SZÁLBEHÚZÁS ÉS TÖLTÉS/BOTOX KEZELŐCSOMAG

FTC szálas beavatkozás mellé egy ülésben történő töltés és/vagy botox kezelés árából MOST 25% kedvezményt adunk.

HUSH & HUSH PLANT YOUR DAY

Növényi alapú, vegán fehérjepor az egész napos energiáért

HUSH & HUSH DEEPLY ROOTED 120 KAPSZULA

Teljeskörű étrendkiegészítő az egészséges hajnövekedéshez

HUSH & HUSH MIND YOUR MIND 60 KAPSZULA

Melatoninmentes, nyugtató étrendkiegészítő a belső békéért és a nyugodt alvásért

HUSH & HUSH TIME CAPSULE 60 KAPSZULA

4-az-1-ben átfotó Öregedésgátló szépségfokozó

YANA KOLLAGÉN ITAL

A YANA™ egy olyan napi öregedésgátló kollagén ital, mely segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt, fokozza a szervezet természetes kollagéntermelését és visszaállítja a bőr számára fontos összetevők szintjét, hogy a bőr visszanyerje és képes legyen megtartani fiatalos megjelenését. 

PEROZIN FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ KRÉM

Természetes, külsőleg alkalmazandó fájdalomcsillapító krém - A Perozin az egyetlen olyan forgalomban lévőtermék, mely a probléma gyökerét célozza!

Hajhullás kezelés otthon

Vásárolja meg otthonápolási csomagunkat, mely megerősíti a hajhagymákat, egészségessé varázsolja a fejbőrt és a haj látványos erősödésnek indul.

ROYAL COG - Feszesebb arckontúr és erőteljes lifting hatás

Első 25 jelentkező 20% kedvezményben részesül minimum 9 szál behúzása esetén!

Ajándék LED lámpás arckezelés

A Genosys arckezelő kúrák mellé ajándék LED lámpás kezelés!

Anyajegyszűrési ajánlat

Jelentkezzen be az esedékes anyajegyszűrésére, és megajándékozzuk egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal, amelyet fényvédő termékeink bármelyikére beválthat augusztus 31-ig.

Hush and Hush Wellness Kit

Csomagban most kedvezőbb! 
Érvényes: 2020. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig!

Hush and Hush Hair Kit

Csomagban most kedvezőbb! 
Érvényes: 2020. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig!
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.