Szolgáltatásaink en

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)

A hajhullás gyakran az egész szervezetet érintő változások (stresszhatások, hormonváltozások, gócos betegségek, stb.) eredménye, viszont a belső okok megtalálása és kezelése gyakran nem oldja meg az ezekből eredő hajproblémákat. Nehezíti a kezelést, hogy gyakran külső és belső eredetű okok együttesen játszanak szerepet a hajjal kapcsolatos problémák keletkezésében. Az okok feltárása sokszor elhúzódó, időigényes vizsgálatokból áll, ez idő alatt pedig alattomosan megindulnak a fejbőr öregedési folyamatai, a hajhagymák pedig maradandóan sérülnek, vagy sorvadni kezdenek. Ezért az oki terápia mellett a gyors és hatékony helyi kezelés megkezdése elengedhetetlen, ha a problémát valóban orvosolni szeretnénk.

Hajhullás kezelés mellékhatások nélkül
Napjainkban a hajhagymák sorvadásának egyik fő oka a férfi nemi hormonokra, a dihidro-tesztoszteronra való érzékenység. Ez nőknél és férfiaknál egyaránt nagy százalékban okozza a hajszálak elvékonyodását, és idő előtti kihullását. A szőrtüszőkön található receptorokhoz könnyen hozzákapcsolódó dihidrotesztoszteron, idő előtt kihulló fázisba viszi át a hajszálakat, és elsorvasztja a szőrtüszőt. Ennek a folyamatnak a megakadályozására a hagyományos gyógyászat kizárólag komoly mellékhatásokat (pl. impontenciát) okozó hatóanyagokat alkalmaz. Ilyenek például a szájon át szedhető finaszteridek, és a helyi alkalmazású minoxidil tartalmú készítmények.

A HR3 Matrix Fejbőr és Hajhullás kezelő rendszer a Szouli Nemzeti Egyetem Genetikai Tervező Központja által kifejlesztett és a POSTECH által szabadalmaztatott összetevőket tartalmaz, melyek kizárólag ázsiai gyógynövények kivonatait foglalják magukban. A Japán Pagodafa virág (Saphora Japonica) kivonatából készült levédett hatóanyagkomplex egyedülállóan és mellékhatások nélkül képes meggátolni, a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná alakulását. Ily módon megakadályozza a kártékony hormonális hatást, lehetőséget biztosítva a hajhagymák és a fejbőr megújulásának.

Komplex fejbőr és hajkezelés

A haj optimális növekedéséhez a fejbőrnek tápanyagokra, vízre és levegőre van szüksége, melyek segítségével a hajhagymákat táplálni tudja. Ha hajunk bármelyikből hiányt szenved, akkor egészségi állapota könnyen felborul.
A hajhagymák sorvadásának legfőbb oka a fejbőr keringési és kiválasztó funkcióinak romlása. Szervezetünk stresszhelyzetben, a nem létfontosságú szervekben lecsökkenti a vér átáramlását, összeszűkítve az ereket, ezzel vért spórolva a szív, az agy és az izmok számára. Krónikus betegségek esetén, a gyógyulási folyamat is lefoglalhatja szervezetünk energiáit, így nem jut elegendő tápanyag a bőrsejtekhez. Ennek egyértelmű és első jele a sápadtság. Tartós stressz, vagy betegségek esetén ezért  kialakul a hajhagymák vérkeringésének és tápanyagellátásának elégtelensége, majd a sejtek sorvadása, amely akut, vagy krónikus, elhúzódó hajhullást is eredményezhet.
A Genosys gyógyító rendszerének titka a réz peptidek és a növekedési faktorok (VEGF, IGF, KGF) stimuláló hatásaiban rejlik. Ezek a faktorok képesek az osztódó sejtek leghatékonyabb aktiválására. Az aktív osztódó sejtek (kötőszöveti és érrendszeri őssejtek) új kapillárisok (hajszálerek) képződését indítják meg, így a vérkeringés helyreáll, a hajhagymák tápanyagellátása a kezelések hatására a sokszorosára nő. A fejbőr kollagénállománya hidratáltabb és fiatalabb kollagénre cserélődik, így megfiatalodnak a sejtek és képesek lesznek a hajhagyma megtartására. A legfontosabb stimulációt a hajhagyma mátrix (osztódó) sejtjei kapják, melyek a hajszál sejtjeit termelik és mátrixszerkezetét kialakítják. A megfelelő táplálás és stimulálás hatására a mátrix sejtek erősebb és vastagabb hajszálakat képesek termelni, ezáltal a hajszálak sűrűsége és vastagsága a kezelés hatására egyaránt láthatóan nő.

A fejbőr állapota is kiemelten fontos tényező. Szabad szemmel nem minden elváltozás ismerhető fel biztonsággal, ezért a mikrokamerás vizsgálat fontos része a hajgyógyászati diagnosztikának. A helyi gombás, vagy bakteriális fertőzések, valamint a fejbőr öregedési folyamatai egyaránt okozhatnak, fejbőrhámlást, zsíros, vagy száraz korpát. Ezek felismerése és kezelése elengedhetetlen a hajhullás megállítása érdekében.

A HR3 Mátrix komplex hajkezelő rendszere főként a napi használatra javasolt termékek segítségével gátolja a patogén kórokozók, a gombák, és a baktériumok szaporodását. Hatóanyagai, a gyakran viszketést okozó demodex folliculorum atka szaporodását és életfeltételeit is megszüntetik. A klinikai gyógysampon és tonik napi használata javítja a fejbőr élettani folyamatait, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, normalizálja a faggyúműködést és visszaállítja a fejbőr egészséges mikroklímáját.
A biztos eredmények elsősorban a komplex rendszernek köszönhetők, melyek a hajhullás és a fejbőr problémáit egyaránt helyi szinten, bőrgyógyászatilag tesztelt, klinikai hatékonyságú termékkel kezelik.

Hatékonyság és gyorsaság mikrotűkkel és otthoni ápolással

A növényi hatóanyagoknak, a felszívódási nehézségek miatt, gyakran elég hosszú ideig tart, mire ki tudják fejteni hatásukat és láthatóvá válik az eredmény. A Genosys cég a bőrgyógyászatilag tesztelt, biológiailag aktív, steril hajkezelő szérumokat a DTS mikrotűs hatóanyag bejuttatás rendszerével ötvözte, így azok az élő sejtekre hatva, gyors és látható eredményeket produkálnak. A mikrotűs kezelés egyáltalán nem fájdalmas, semmilyen kellemetlenséggel sem jár. A fejbőr számára a mikrotűkkel történő stimuláció masszázsként hat.
Mivel a hajszálak életciklusa 3 hónap, ezért minden hajkezelést minimum 4 -5 hónapig szükséges végezni, mert az eredmények igazán csak ekkor lesznek láthatók és dokumentálhatók.
Ugyanúgy, mint az arckezeléseknél, az eredmények itt sem kizárólag a kezeléseknek köszönhetők. A gyulladás gátló, antiszeptikus és tápláló növényi hatóanyagok napi szintű alkalmazása mindenképpen szükséges a hajhullás kezelésében, ezért az otthoni termékek használata elengedhetetlen a kúrakezelés alatt.  Csak így, az otthoni ápolás és a kezelések együttes hatására képes visszaállni a haj és a fejbőr egészséges működése.

A HR3 Matrix biztonságos és hatékony, mellékhatások nélküli mikrotűs hajkezelését bárki kipróbálhatja, nemre és korra való tekintet nélkül.
Figyelem!

A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

Genosys HR3 Matrix fejbőr kezelés egész fej / Genosys HR3 Matrix full scalp treatment:
20 450 FT
57 €
Genosys HR3 Matrix fejbőr kezelés fél fej / Genosys HR3 Matrix half scalp treatment:
16 800 FT
47 €
Kapcsolódó képek
előtte
utána

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben

Gyors bejelentkezés