Rólunk

Orvosaink, plasztikai sebészeink és kezelőink felkészült, nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik gondoskodnak a magas színvonalról és ismerik az esztétikai orvoslás legfrissebb vívmányait, és szakterületükön elismert oktatóként is dolgoznak. Ezen szakismeret képezi üzletvitelünk alapját.

Orvosaink

dr. Hatvani Zsófia PhD
Bőrgyógyász szakorvos
Ami mindig első és elengedhetetlen számomra, hogy az arcbőr egészséges, szép ragyogó mivoltát elsőként állítsuk vissza ha szükséges, mert ez a szépség egyik leghangsúlyosabb alappillére.   
dr. Ekaterina Paschali
Bőrgyógyász szakorvos
Érdeklődési köröm az orvosi esztetika/anti-aging kezelések (botulinum toxin, hialuronsav ráncfeltöltés, PDO felszívódó szálak, lézerkezelés), szexuális úton terjedő betegségek, psoriasis, acne (hidradenitis suppurativa), és krónikus sebek ellátása (ulcus cruris).
dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész szakorvos
Dr. Falus Gábor 2014. óta a Honvéd Kórház Plasztikai és Égés Sebészeti Osztályán dolgozik.
dr. Huszár Orsolya
Plasztikai sebész szakorvos

Szakembereink

Zeőke Gabriella
Bőrterapeuta, egészségügyi asszisztens
A szépség számomra a harmóniát jelenti, azt gondolom hogy ebben a világban a nők tudják ezt megteremteni és ahhoz hogy mi jól érezzük magunkat  meg kell adnunk magunknak azt a gondoskodást hogy a külsőnk is ezt sugározhassa: köszönöm én jól vagyok !
Rendes Nikoletta
Bőrterapeuta
Számomra a szépség azt jelenti, hogy jóban lenni magunkkal és a világgal.
Belülről jön, mint ahogy a mondás is tartja, „ép testben ép lélek”.
 
Hegyi Andrea
Bőrterapeuta
A kedvenc kezelésem az, amit a vendégeimnek személyre szabottan összeàllíthatok fejben, aztàn a gyakorlatban is alkalmazhatok, ha màr mi nők megfoghatatlan, rejtélyes valamik vagyunk!
Sziráki Erzsébet
Egészségügyi asszisztens
Munkám során boldoggá tesz, hogy hozzá tehetek ezen kezelésekkel a fiatalságunk megőrzéséhez.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing