Rólunk

Orvosaink, plasztikai sebészeink és kezelőink felkészült, nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik gondoskodnak a magas színvonalról és ismerik az esztétikai orvoslás legfrissebb vívmányait, és szakterületükön elismert oktatóként is dolgoznak. Ezen szakismeret képezi üzletvitelünk alapját.

Orvosaink

dr. Hatvani Zsófia PhD
Bőrgyógyász szakorvos
Ami mindig első és elengedhetetlen számomra, hogy az arcbőr egészséges, szép ragyogó mivoltát elsőként állítsuk vissza ha szükséges, mert ez a szépség egyik leghangsúlyosabb alappillére.   
dr. Ekaterina Paschali
Bőrgyógyász szakorvos
Érdeklődési köröm az orvosi esztetika/anti-aging kezelések (botulinum toxin, hialuronsav ráncfeltöltés, PDO felszívódó szálak, lézerkezelés), szexuális úton terjedő betegségek, psoriasis, acne (hidradenitis suppurativa), és krónikus sebek ellátása (ulcus cruris).
dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész szakorvos
Dr. Falus Gábor 2014. óta a Honvéd Kórház Plasztikai és Égés Sebészeti Osztályán dolgozik.
dr. Huszár Orsolya
Plasztikai sebész szakorvos

Szakembereink

Zeőke Gabriella
Bőrterapeuta, egészségügyi asszisztens
A szépség számomra a harmóniát jelenti, azt gondolom hogy ebben a világban a nők tudják ezt megteremteni és ahhoz hogy mi jól érezzük magunkat  meg kell adnunk magunknak azt a gondoskodást hogy a külsőnk is ezt sugározhassa: köszönöm én jól vagyok !
Rendes Nikoletta
Bőrterapeuta
Számomra a szépség azt jelenti, hogy jóban lenni magunkkal és a világgal.
Belülről jön, mint ahogy a mondás is tartja, „ép testben ép lélek”.
 
Hegyi Andrea
Bőrterapeuta
A kedvenc kezelésem az, amit a vendégeimnek személyre szabottan összeàllíthatok fejben, aztàn a gyakorlatban is alkalmazhatok, ha màr mi nők megfoghatatlan, rejtélyes valamik vagyunk!
Sziráki Erzsébet
Egészségügyi asszisztens
Munkám során boldoggá tesz, hogy hozzá tehetek ezen kezelésekkel a fiatalságunk megőrzéséhez.
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.