Rólunk

dr. Mészáros Anikó

dr. Mészáros Anikó
Belgyógyász és háziorvostan szakorvos

Online konzultáció
Debrecenben 2011-től működik a magánorvosi rendelésem. Az orvos esztétikai kezelések minden területén sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Az esztétikai beavatkozások során a természetes és harmonikus hatás elérését helyezem előtérbe. Kizárólag kiváló minőségű anyagokkal dolgozom és igyekszem mindíg a legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárásokat elsajátítani és alkalmazni. Évek óta résztveszek az esztétikai képzésekben, mint előadó és gyakorlati oktató. A " Guna Biolifting kezelés" elméleti és gyakorlati oktatását több mint 6 éve végzem. Oktattam "Hapy Lift" és FTC kezeléseket, hyaluronsavas arc és szájfeltöltést illetve az anti-aeging terápia kiterjesztését az egész szervezetre. A mai napig az esztétikai orvosi tevékenység mellett gyógyító orvosi tevékenységet is végzek folyamatosan. Minden kezelés során az egész embert tekintem és vizsgálom meg és így találom meg a számára legalkalmasabb beavatkozást.  A legapróbb beatakozás is akkor a legeredményesebb az összhangban van a páciens egyéni adottságaival.

 
 Belgyógyász és háziorvostan szakorvos vagyok. 2010-ben kezdtem az orvos esztétikai továbbképzések elvégzését. 2011-től végzek esztétikai orvosi beavatkozásokat. Az elmúlt évek alatt számtalan Magyarországon és külföldön megrendezett és akkreditált képzésen vettem részt. 2018-ban a Nizzai Egyetemen akkreditált licensz vizsgát tettem " University Certificate on Aesthetics of the face". Szintén 2018-ban nemzetközi képzésen vettem részt és tettem vizsgát  a "Botox" injekció teljes körű alkalmazása területén. Az Amerikai Esztétikai Akadémia akkreditált képzésének az első fokozatát teljesítettem és a diplomát megszereztem.
KApcsolódó videók
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.
Kapcsolódó kezelések
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
PROFHILO kezelés
100 000 FT
273 €

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben

Gyors bejelentkezés