Rólunk

Dr. Sebestyén Judith

Dr. Sebestyén Judith
Plasztikai sebész szakorvos

" A szépség és fiatalság kiemelt szerepet játszik a mai társadalomban. Aki önmagával elégedetlen, veszít önbizalmából, könnyen kiegyensúlyozatlanná válhat, és ez az élet minden területére kihat. Az egészséges életmód nem mindig elég a vágyott külső eléréséhez, azonban a modern orvostudomány számos megoldással szolgálhat. Plasztikai sebészként fontosnak tartom, hogy a fizikai folyamatokon túl a lelki hátteret is megértsük, hiszen a kezelések, beavatkozások csak ezáltal válhatnak teljessé."
– Dr. Sebestyén Judith –

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen tanultam, általános orvosi diplomát 2004-ben szereztem. Sebészeti szakvizsgát 2012-ben, majd plasztikai sebészeti szakvizsgát 2015-ben tettem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Számos ösztöndíjprogramban vettem részt, hogy plasztikai sebészeti képzettségemet szélesítsem. 
Jelenleg a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályán dolgozom főorvosként, emellett működtetem privát praxisomat. 

"A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit viselhetünk." – azonban a magabiztos mosoly alapfeltétele, hogy elégedettek legyünk önmagunkkal. Ebben tudok segítséget nyújtani a rendelkezésemre álló orvostudományi eszközökkel, nemzetközi tapasztalataimmal, legyen szó az öregedés jeleinek halványításáról vagy egy-egy testrész korrekciójáról. Életem minden területén odafigyelek a minőségre, szakmai munkámban ez kiemelten érvényes, ugyanúgy, mint az empátia és az odafigyelés.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben