SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT

SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT

SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT

Yana kollagén ital a visceláris zsír csökkentéséért
 
A visceláris zsír rizikófaktora a szív- és érrendszeri betegségeknek, cukorbetegségnek, köszvénynek, izületi arthrosisoknak és a demenciának is. Ennek oka, hogy a visceláris zsír hormonálisan aktív szteroid hormonokat és gyulladáskeltő interleukinokat termel. Mindenkiben felmerülhet a kérdés, honnan tudjuk, hogy magas-e a visceláris szír a szervezetünkben. Ennek van egy egyszerű formája, mégpedig a köldök körfogat mérése. Nőknél 83 cm, férfiaknál 95 cm a határérték, ha ennél magasabb számot mérünk, akkor magasabb a visceláris zsír is. Az okát a májműködés zavarában kereshetjük, amikor is a máj a rá háruló többletmunkát már nem képes elvégezni, és előbb-utóbb kialakul a visceláris zsír.
A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai, mint a gránátalma és az acai gyümölcs, illetve a zöldtea polifenoljai és katekinjei hatékonyan csökkentik a visceláris zsírt, a köldök kerületet és az inzulinrezisztenciát.
 
A Yana kollagén ital hozzájárul hajlékonyságunkhoz is
 
Az elégtelen folyadékfogyasztás és a helytelen testtartás okozza, hogy a reggel mért testmagasság minimum 1cm-rel magasabb, mint az esti. A csigolyák közötti tömöttrostos kötőszövetnek magas a hidratáltsága, a kevesebb folyadékfogyasztás hatására lelapul, így járulva hozzá a testmagasság csökkenéséhez.
A Yana kollagén italban lévő hialuronsav gondoskodik arról, hogy optimális legyen a kötőszövet hidratáltsága, ezáltal nemcsak magasabbak, hanem rugalmasabbak és hajlékonyabbak is leszünk.
 
A Yana kollagén ital, mint vérnyomásszabályozó
 
A gránátalmában lévő hatóanyag úgy hat, mint az ACE-gátló vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, ezért a Yana kollagén ital fogyasztása segít optimális értéken tartani a vérnyomást. Ráadásul a Yana-ban található biológialilag aktív peptidben lévő aminosavakból épül fel az erek falában megtalálható III-as típusú kollagén. Ha ezek az aminosavak nem elérhetőek, akkor a szervezet helyettesíteni kezdi, de ez a kollagénrostok rugalmasságának csökkenéséhez vezet, ezért érdemes olyan fehérjét fogyasztani, amelyet már nem kell emészteni, tehát biológiailag aktív, és felkínálja a kollagénszintézishez szükséges alapanyagokat a szervezet számára.
 
A jó hír az élelmiszer-intoleranciában szenvedőknek, hogy ők is nyugodt szívvel fogyaszthatják a Yana kollagén italt, hiszen nem tartalmaz glutént, tejfehérjét és tojásfehérjét sem, ami a legtöbb proteinszeletben megtalálható.

MEGOLDÁSAINK

Nézz szét kapcsolódó szolgáltatásink között