Csomagok

Szeretjük a Pácienseinket

Szeretjük a Pácienseinket

Online konzultáció
Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után. (Cicero)

Ünnepeljük együtt a szerelmesek napját! Hisszük, hogy a szerelem a szeretet erőteljes megnyilvánulása, így számunkra ez a nap a Pácienseink szeretetéről is szól. Éppen ezért Valentin-nap alkalmából, aki február 12-15. között foglal időpontot klinikánkon vagy közvetlenül regisztrál, ajándékba adunk egy páros ajándékutalványt! Az egyik Önnek szól, a másik a kedves Párjának vagy szerettének, akivel szívesen eljönne hozzánk egy kezelésre vagy akit szívesen megajándékozna egy kedves gesztussal.

Az ajándékutalványok értéke: 5.000-5.000 Ft 

Beváltható: arckezelésre vagy testkezelésre bőrteapeutáinkhoz február 28-ig. 

JELIGE: Szeretjük a Pácienseinket! ❤️


Az ajándékutalványok csak a megadott határidőn belül jelentkezőknek kerülnek kiállításra, és kizárólag bőrterapeutáinkhoz szólnak, egészen február 28-ig.

 

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben

Gyors bejelentkezés