Ajánlatok

Ajándék peeling a Rózsaszín hónapban

Mi is csatlakozunk a mellrák elleni küzdelemhez, ezért a mellrák szűrésen frissen átesett nőtársaink számára október hónapban egy ingyenes Image Signature C-vitaminos peeling  kezelést ajánlunk!

ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM

Az országban egyedülálló, átfogó és alapos orvosi, biokémiai felmérésünk, elemzésünk és terápiánk
megoldást nyújthat Önnek is, fényt deríthet az esetleges anyagcserezavarra vagy más problémákra.

Hajhullás kezelés otthon

Vásárolja meg otthonápolási csomagunkat, mely megerősíti a hajhagymákat, egészségessé varázsolja a fejbőrt és a haj látványos erősödésnek indul.

PROFHILO hialuronsavas töltés 20% kedvezménnyel

Látványos arcmegfiatalítás - Scarlet RF kezelés vagy Felszívódó szálas arcfeszesítés

VIP tagoknak

OxyGeneo nyílt nap

test clinic

Hush&Hush hajszépítő ajándékcsomagok

Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.