Csomagok

ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM

Az országban egyedülálló, átfogó és alapos orvosi, biokémiai felmérésünk, elemzésünk és terápiánk
megoldást nyújthat Önnek is, fényt deríthet az esetleges anyagcserezavarra vagy más problémákra.

CO2 LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS

CO2 lézeres kúra csomagban történő vásárláskor az 1 kezelést teljes áron adjuk, a 2. és 3. alkalommal 30% kedvezményt biztosítunk. VIP vendégeinknek az első alkalom is kedvezménnyel vásárolható. 

KOMBINÁLT FTC SZÁLBEHÚZÁS ÉS TÖLTÉS/BOTOX KEZELŐCSOMAG

FTC szálas beavatkozás mellé egy ülésben történő töltés és/vagy botox kezelés árából MOST 25% kedvezményt adunk.

Hajhullás kezelés otthon

Vásárolja meg otthonápolási csomagunkat, mely megerősíti a hajhagymákat, egészségessé varázsolja a fejbőrt és a haj látványos erősödésnek indul.

Turbó cellulitkezelő kúra

Mikrotűs rádiófrekvencia és Alidya, a cellulitgyilkos kombináció

A rádiófrekvencia és mikrotű hatékony bőrmegújító kombinációja, Scarlet RF 2+1 ajánlatban

Scarlet RF rádiófrekvenciás, mikrotűs arcfeszesítés 2+1 akcióban! 

C-vitaminos töltődés az arcnak - Image Skincare Vital C Deluxe Hydrating Anti-Aging Serum 20% kedvezménnyel


Az Image Skincare Vital C Deluxe Hydrating Anti-Aging Serum a JOY-napok ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolható meg a Royal Clinics orvos-esztétikai központban!

Vitaminokkal a szervezet jólétéért - Hush&Hush prémium étrend-kiegészítők 20% kedvezménnyel

Hush&Hush prémium étrend-kiegészítők a JOY-napok ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolható meg a Royal Clinics orvos-esztétikai központban!

Testmegújító kúra csomag 4+2 ajánlattal

A karcsú, feszes, jól definiált test esztétikailag szép, és az egészség és vitalitás jut róla eszünkbe. A helyesen arányos test a stabilitás, az egyensúly jelképe. Sajnos ez az egyensúly gyakran felborul, helyi zsírlerakódások, cellulit, ödémásodás szól bele testünk természetes formájába.

Arcbőrmegújító kúrák bőrterapeutáinknál 5+1 ajánlattal

A kémiai peeling a bőr felületének megújítását illetve hámlasztását jelenti. A peeling által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel, a kezelés eredményeképpen szervezetünk több kollagént termel.  A kúrakezelések során eddzük a bőrt, melynek hatására a tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek.

Napsütés biztonságosan - 100.000 Ft költés felett ajándék Image Skincare fényvédő


Élvezze a napsütést biztonságban! Nem kell félnie a leégéstől, a bőr korai öregedésétől sem, ha az Image Skincare fényvédőit használja.

A bőr biológiai átstrukturálása - Profhilo kezelés mellé ajándék ÚJDONSÁG - OxyGeneo arckezelés

A Profhilo egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés, amely a hialuronsav lassú felszabadulásával serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését.

Perozin fájdalomcsillapító krém 20% kedvezménnyel


Perozin fájdalomcsillapító krém a JOY-napok ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolható meg a Royal Clinics orvos-esztétikai központban! 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.