Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Az arcápoláson túl: így lesz feszes a nyak és a dekoltázs bőre!

Az arcápoláson túl: így lesz feszes a nyak és a dekoltázs bőre!

online időpontfoglalás
A nyak és a dekoltázs ápolását hajlamosak vagyunk félvállról venni, pedig hiába a feszes és fiatalos arcbőr, ha alatta a bőrünkön meglátszanak az idősödés jelei és elrontják a harmonikus összképet. Az éles kontrasztot elkerülve már a húszas-harmincas éveinkben érdemes a megelőzésre fókuszálni és nagyobb figyelmet szentelni ennek a területnek is a mindennapi bőrápolási rutinunk során.  Ha pedig bőrünk már veszített rugalmasságából, több orvos-esztétikai kezelés is segíthet megszabadulni a zavaró ráncoktól és visszanyerhetjük fiatalos megjelenésünket!
 
A képen fal, ruházat, személy, beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Miért fontos a nyak és a dekoltázs ápolása?
Az idősödés jelei a nyak és a dekoltázs bőrén is meglátszanak, néha még hamarabb is, mint az arcon, mégis kevesebb figyelmet kap az ápolásuk. Bőrünk itt sokkal vékonyabb és érzékenyebb, lazább kötőszövettel rendelkezik, vékonyabb a zsírszövet is, mint az arcunkon, kevesebb nedvességet tartalmaz és még az UV sugárzás is erőteljesebben hagy nyomot rajta. Ha mostohán bánunk vele és nem kezeljük megfelelően, idővel megereszkedik, de a pigmentáció jelei is megjelenhetnek rajta. 
 
A hialuronsav nemcsak az arcfiatalításban hatékony
Profhilo népszerűsége töretlen, ha a gyors, mégis hatékony szépülésről van szó, hiszen elég néhány apró szúrás az arc esztétikai pontjain és a hialuronsav szétterjedve a bőrben el is kezdeni kifejteni a hatását. Az viszont lehet kevésbé köztudott, hogy ugyanilyen hatékonysággal kezelhetjük vele a nyak és a dekoltázs elvékonyodott bőrét is: az apró pergamenszerű ráncok ismét kisimulnak, a bőr megfiatalodik és hidratálttá válik. 
 


 
Emeljük meg a bőrt felszívódó szálakkal
A nem megfelelő bőrápolás, vagy a fogyás hatására megereszkedett bőr sok kellemetlenséget okozhat, de nem kell plasztikai műtéten részt vennünk, ha látványos változást szeretnénk elérni. Az FTC szálbehúzás természetes megoldást nyújt a nyak bőrének feszesítésében is, amivel már egy kezelés után látható eredményeket érhetünk el. A vastagabb és apró kis fogakkal ellátott cog szálak ugyanis belekapaszkodva a szövetekbe megemelik a bőrt, így műtét nélkül nyerhetjük vissza feszes és fiatalos vonásainkat. 
 
A képen szöveg, személy, nő, beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
 
Bőrfiatalítás modern lézeres kezeléssel
A frakcionált CO2 lézeres kezelés a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását úgy, hogy a lézerfényt célzottan, a bőr kiválasztott területeire irányítjuk. Az innovatív eljárásnak köszönhetően csak egyes bőrzónákat kezelünk, miközben a bőr többi része sértetlen marad. Ezt azért fontos kiemelni, mert az érintetlen bőrrészek segítségével a gyógyulási idő szignifikánsan csökken. Akár hiperpigmentációval küzdesz, akár az idősödő, megereszkedett bőrt szeretnéd újra feszessé varázsolni dekoltázsodon, a frakcionált CO2 kezelés hatékony megoldást jelenthet!
 
A képen kórházi szoba, szoba láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Otthoni bőrápolás
De ne feledkezzünk meg az otthoni bőrápolásról sem, hiszen az eredmény úgy lesz hosszantartó, ha tápláljuk bőrünket és ellátjuk a szükséges hatóanyagokkal. Az Image Skincare prémium termékei közül ajánljuk a the MAX™ neck lift krémet, amely célzott peptidek és növényi sejtkivonatok optimális koncentrációjával feszesíti a nyak és a dekoltázs rugalmasságát veszített, laza bőrét. 
A képen személy, tartás, kéz, kozmetikai láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Kipróbálnád valamelyik kezelésünket? Foglalj időpontot online vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon! A minőségi Image Skincare termékek is megvásárolhatók klinikánkon!
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing